Motortrailers

Humbaur ongeremde motortrailer voor het vervoer van drie motoren

Motortrailers van Humbaur.
Neem uw motor mee op vakantie.

Met de motortransporter van Humbaur weet u zeker dat u de juiste aankoop hebt gedaan. Met een volwaardige gegalvaniseerde aluminium constructie en een perfecte wegligging, bent u verzekerd van de optimale transport van uw motorvoertuig. De Motortrailer van Humbaur wordt standaard geleverd met een oprijplaat. Deze oprijplaat is voorzien van een zijwaarste beschermrand, waardoor het beladen van de aanhangwagen probleemloos gaat. Humbaur heeft de motortrailers standaard voorzien van beugels waar u de voorwielen in kan plaatsen, zodat de motor extra stabiliteit heeft bij het vervoer.

SPECIFICATIES HM 752113 en HM 102113

Standaard zijn deze motortrailers, geschikt voor het vervoer van drie motoren, voorzien van:

  • V-trekdissel
  • 3 rijgoten met standbeugel
  • 1 oprijplaat
  • 10 sjorogen van verzinkt gegoten staal

Dit type motortrailer is ongeremd met een bruto totaalgewicht van 750kg en geremd met een bruto totaalgewicht van 1000kg leverbaar.

De motortrailer voor twee motoren is één afmeting leverbaar 2,09 x 1,36m (l x b).

Humbaur motortrailer geschikt voor het vervoer van drie motoren
Humbaur KFT motortrailer met motorsteunen en oprijplaat

Humbaur KFT motortrailer

De Humbaur KFT was van oorsprong een kleine voertuigtransporter. In de zomer van 2019 heeft Humbaur de totaal vernieuwde KFT geïntroduceerd, welke nu ook als motortrailer leverbaar is. Hiervoor beschikt de KFT over één oprijgoot die is weggeborgen in een cassette onder de laadvloer. Twee motorsteunen en twee sjorogen behoren ook tot de standaard uitrusting maar deze worden los bij de aanhangwagen geleverd zodat de klant zelf kan bepalen waar hij of zij deze op de laadvloer wil plaatsen. De KFT biedt plaats aan drie motoren en een derde motorsteun is tegen meerprijs leverbaar.

Welke motortrailer kiezen voor het vervoer van één motor?

Humbaur biedt in de HM motortrailers keuze uit een trailer voor het vervoer van twee of drie motoren. Zij heeft dus geen specifieke motortrailer voor het vervoer van één motor in het assortiment. Wij raden u in dat geval aan om te kiezen voor de motortrailer die geschikt is voor het vervoer van drie motoren. Deze is namelijk uitgerust met drie rijgoten waarbij u uw motorfiets in de middelste rijgoot kunt plaatsen. Hierdoor komt de motor dan ook mooi in het midden van de trailer te staan en wordt het gewicht mooi verdeeld wat de wegligging ten goed komt.

Motortrailers voor het vervoer van drie motoren
ModelTotaalgewichtLaadvermogenLaadvloerhoogteLengte*Breedte*
HM 752113750kg575kg515mm2095mm1365mm
HM 1021131000kg789kg535mm2095mm1365mm
KFT 153117 Alu1500kg1196kg570mm3115mm1765mm

* opgegeven lengte en breedte maten hebben betrekking op het laadoppervlak